Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Record Guinness: Στοίβα με άπλυτα πιάτα!


ΡΕΚΌΡ ΓΚΊΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΛΌΤΕΡΗ ΣΤΟΙΒΑ ΆΠΛΥΤΩΝ ΠΙΆΤΩΝ.

Ναιιι! Καλά διαβάζετε...Στο βιβλίο Γκίνες η ψηλότερη στοίβα άπλυτων πιάτων στον κόσμο! Και μάλιστα από Έλληνα φοιτητή.

Σας γράφω λοιπόν το άρθρο αυτό, το οποίο δεν ξέρω αν έχετε ξαναδιαβάσει, εγώ πάντως το είδα σήμερα και ταυτίστηκα
με την είδηση αυτή, γιατί αν και δεν είμαι φοιτήτρια, τυχαίνει μερικές φορές στο σπίτι μου τα πιάτα να πέσουν να με φάνε!

Φανταστείτε το παθαίνω εγώ, (και πιστεύω πως δεν είμαι η μόνη), αν μη τι άλλο ένας φοιτητής που δεν έχει μόνο να φροντίσει το σπίτι του, έχει εργασίες, διάβασμα που του τρώνε την περισσότερη ώρα! 

Δε λέω, μου αρέσει απίστευτα να μαγειρεύω και να πειραματίζομαι με νέες συνταγές, όταν όμως τελειώνω την μαγειρική, τρώω, και στη συνέχεια αντικρίζω αυτό το βουνό από πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα, θέλω απλά να εμφανιστεί ένα μαγικό ραβδάκι και να μπουν όλα στη θέση τους καθαρά. 

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ: Όπως λέει και η μαμά, η μόνη λύση είναι την ώρα που βάζουμε το φαγητό να γίνει, εμείς να πλένουμε σιγά-σιγά τα πιάτα που έχουν βγει εκείνη τη στιγμή για να μη τα έχουμε όλα μαζί.
Και κάτι που θα προσθέσω εγώ, είναι να έχει και ζεστό νερό. 
*πρέπει να ακούμε τους γονείς καμιά φορά, έχουν δίκιο! (χαχαχα) 


Αυτά!!!...Ήθελα απλά να μοιραστώ αυτή την σκέψη μαζί σας! 😍



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κορμός-Μωσαικό-Γλυκό σαλάμι

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας γλυκά είναι ο κορμός σοκολάτας. Κάποιοι το λένε μωσαϊκό, κάποιοι άλλοι το λένε κορμό ενώ υπάρχουν και αυτοί που το ονομάζουν γλυκό σαλάμι! Όπως και να το πούμε το γλυκό αυτό, συνεχίζει να είναι αγαπητό και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους! Για αυτό λοιπόν δεν χάνουμε χρόνο..πάμε να διαβάσουμε τα υλικά : (μείγμα 1) 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτι κουβερτούρα θέλετε, λευκή, γάλακτος ή υγείας)*1 150γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (μείγμα 2) 250 γρ. βούτυρο βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη άχνη 5 κ.σ κονιάκ 50 γρ. κακάο 280 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ ελαφρώς σπασμένα Συνεχίζουμε για την εκτέλεση του γλυκού μας.. για το μείγμα 1.  Σε ένα μπολ, βάζουμε τη σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια και την κρέμα γάλακτος. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και βάζουμε στα μικροκύματα για 1 λεπτό στα 700 watt.  Ανακατεύουμε την κρέμα μαζί με τη σοκολάτα μέχρι να γίνει μία ωραία πηχτή γκανάζ σοκολάτα...

Να κάνω το εµβόλιο HPV?

Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας HPV! Το θέμα που θα θέσω σήμερα αφορά το εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας και αυτό γιατί το σκέφτομαι έντονα τον τελευταίο καιρό. Αρχικά να σας αναφέρω, ότι το εμβόλιο αυτό δεν το καλύπτουν πλέον τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας. Πήγα στην φαρμακοποιό μου να κάνω την τρίτη δόση, και μου είπε ότι τους ήρθε εντολή πως η κάλυψη αυτή ίσχυε μέχρι τον Δεκέμβιο του 2016 και πως ήταν μέχρι τα 18 έτη ηλικίας. Έτσι λοιπόν ρώτησα και εγώ πόσο έχει χωρίς κάποια κάλυψη και έχω να σας πω ότι δεν είναι και πολύ οικονομικό. Κοστίζει η μια δόση που ήθελα να κάνω 120Ε. Με αφορμή όλο αυτό και μέχρι να δω αν και πότε θα κάνω και την τρίτη δόση μπήκα και διάβασα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο.  ΘΕΤΙΚΆ Ένα ισχυρό αντικαρκινικό όπλο στην φαρέτρα των επιστημόνων για την καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων, που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της νόσου...

Cake Brownie

Cake Brownie χωρίς αυγά και βούτυρο Ένα γλυκό που αρέσει σε όλους, είναι σίγουρα το κέικ. Είτε σοκολάτας, είτε δίχρωμο, πορτοκαλιού ή λεμονιού. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές.  Εγώ αυτό που σας δείχνω το ονόμασα Cake Brownie ή αλλιώς Βραχάκι! Είναι τραγανό απ'έξω ενώ το εσωτερικό του τόσο αφράτο και ζουμερό! Είμαι σίγουρη πώς όταν το φτιάξετε δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Και όχι μόνο για την τέλεια γεύση του αλλά και επειδή είναι υγιεινό. Γιατί είναι υγιεινό? Διότι δεν περιέχει ούτε αυγά, ούτε και βούτυρο! Οπότε μην έχετε ενοχές!  Υλικά: 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. κακάο 250 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ baking powder 1 κ.γ σοδα (όχι αναγκαίο) 300 ml. γάλα 1 κ.γ στιγμιαίο καφέ λίγο αλάτι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κακάο με τη ζάχαρη, το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και μια πρέζα αλάτι. Διαλύουμε το στιγμιαίο καφέ στο ζεστό γάλα και ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα στο μπολ με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς. Βουτυρώνουμε μια φόρμα για ...